Se vores aktuelle hold og events nedenfor

Vores ønske er at udbrede stripfitness til kvinder* i hele landet. Kender du et fitnesscenter eller en danseskole, der burde have stripfitness på holdplanen, så bed dem endelig kontakte os for at høre mere. Vi uddanner også instruktører, læs mere her: /uddannelse

Vores hold retter sig mod alle kvinder*, samt nonbinære der føler sig komfortable i et feminint rum. Enkelte hold eller events kan have andre målgrupper, det vil i så fald være angivet. Spørg gerne, hvis du er i tvivl.

Hold & instruktører

København

Intruktør: Marianne
Tid: Torsdage 19.30
Sted: Østerbro
Mere info: Tilmelding for to måneder ad gangen. Se facebook-event her:
Torsdag  

Næstved

Instruktør: Mill
Tid: Hver fredag ved sengetid kl. 20.00
Sted: Online, kontakt Mill for start info
Mere info: Underground bedtime Stripfitness time online, med fokus på de bløde værdier der ikke er så svær i koreografien, men har vist sig at være effektive når det kommer til udvikling af sind, tanker og følelser.

Århus

Instruktør: Christinna 
Tid:
Sted:
Mere info:

Århus

Instruktør: Anna
Tid: Tirsdag 18.00-19.00
Sted: Tease/stripfitness i pole academy  
Mere info:  

Burlesque ved cabaresque hver torsdag pt indtil december kl. 17.00-18.00

Kommende events

Magic Mike
5. oktober 2023 klokken 19.30-21.30. Læs mere
Stay tuned...


Stay Tuned...
Stay Tuned...

Om menneskene bag

Vi er en lille håndfuld af farverige sjæle. Vi er den slags instruktører, du henvender dig til, når alt andet er prøvet, og du bare skal have garanteret sjov undervisning på et hold, der samtidig hjælper dig til at finde ind til og hjem til dig selv. Et sted hvor sind og krop finder ro og plads igennem bevægelse. Hvor femininitet har mange forskellige udtryk. 

Blandt vores alsidige instruktører finder du bl.a. uddannede personlige trænere, terapeuter, dansere, performere og helt almindelig holdundervisere. Vi har alle det til fælles, at vi har gennemgået den dybdegående selvudvikling, der ligger i selve Stripfitness ™ uddannelsen. En uddannelse som har været på markedet det sidste årti, og som har fostret nye Stripfitnessinstruktører fordelt over hele landet. Vi kender alle til de bump, livet giver, og har igennem Stripfitness-træningen hver især fundet værktøjer til at komme godt over dem.  Vi står nu parat med et safe space, hvor du får rammerne til selv at komme godt igennem næste fase af livet - hvad den så end måtte byde på.